banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Kosice’ye konuk oluyor..!
banner98

 





Yakın Doğu Üniversitesi daha önce konuk ettiği ekibi sahasında 70- 46’lık skorla mağlup etmişti. Good Angels Kosice’nin grupta iki galibiyeti iki de mağlubiyeti bulunuyor.

Kalaycıoğlu: “Zor Maçtan İyi Savunma ile Galip Ayrılmak İstiyoruz...”

Önemli bir maça çıkacakları değerlendirmesinde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, EuroLeague’te oynayan bir takımı yabana atmamak gerektiğini söyledi. Baş antrenör Kalaycıoğlu, daha önce kendi sahamızda konuk ettiğimiz ekibi iyi bir oyunla skoru ellilerin altında tutarak 70-46’lık skorla mağlup etmiştik. Ancak bu kolay bir maç olacağı anlamına gelmiyor. Onların da hedefi gruptan çıkmak. Başından itibaren iyi savunma yapıp oyunun kontrolünü elimizde tutmamız lazım ki oyunu yönlendirebilelim. EurcoCup’taki hedeflerimiz için bunu yapmak zorundayız. Kosice’nin Euroleague tecrübesini de yabana atmamak lazım. Avrupa’da önemli bir yere sahip ve güçlü bir takım. Ancak biz de güçlü ve iddialı bir takımız. Kupa hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah isteklerimizi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75