banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Hatay BŞB ile Liderlik Maçında..!
banner98

 



Müsabaka, yarın KKTC saati ile 14.00, TSİ ile 15.00’de Caferağa  Spor Salonu’nda oynanacak.

Zafer Kalaycıoğlu: “Liderlik Mücadelesinin Olacağı Çekişmeli Bir Maç Olacak…”

Hatay BŞB maçıyla birlikte ligin ilk devresini kapatacakları maçı değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, iki takımın da liderlik mücadelesi vereceğini belirtti.

Zor bir maç olacağını ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu, “İki takımın da ligde birer mağlubiyeti var ve her iki takım da ligin ilk yarısını lider bitirmek istiyor. Biz de ligin ilk yarısını lider bitirmek için bütün konsantrasyonumuzu sahaya yansıtacağız. Euroleauge’de zorlu deplasmanda UMMC Ekaterinburg karşısında aldığımız mağlubiyeti unutup çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Liderlik için en iyi şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Avantaj Yakalamak İstiyor…

Ligi lider bitirmenin Türkiye Kupası eşleşmelerinde önem taşıdığına dikkat çeken Kalaycıoğlu, “Lider olduğunuz zaman eşleşmelerde ilk turda sekizinci bitiren takımla oynuyorsunuz. Ardından da ligi dördüncü ve beşinci sırada tamamlayan takımların galibiyle mücadele ediyorsunuz. Biz de Türkiye Kupası sıralaması açısından önem taşıyan lig birinciliğini elde etmek ve hedeflerimize ulaşmak için maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız da bu maçın öneminin farkında,  onlara güveniyorum” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75