banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Gizem Başaran ile anlaştı..!
banner98

 







Galatasaray alt yapısında yetişen ve profesyonel kariyerine 2011-2012 sezonunda Burhaniye Belediye takımında başlayan 1992 doğumlu genç pivot, Orduspor, Homend Antakya Belediyesi, Mersin Kurtuluş Spor, Mersin Basketbol ve Beşiktaş takımlarında forma giydi. Gizem Başaran, 2015-2016 sezonunda Beşiktaş kadrosunda yer aldı veEuroCup’ta oynadığı 9 maçta 3 sayı, 2,8 ribaund ve 0,2 asist ortalamaları,Bilyoner.com Kadınlar BasketbolLigi’nde oynadığı 20 maçta 2,4 sayı, 2,1 ribaund, 0,1 asist ortalamaları kaydetti. Aynı sezon Kadınlar Türkiye Kupası’nda 3 maçta mücadele edenGizem Başaran,0,7 sayı ve 2,0ribaund ortalamaları ile oynadı.

Gizem Başaran: “Hedefim A Milli takım forması”

24 yaşındaki Gizem Başaran, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. “Çok iddialı bir takım olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne geldiğim için mutluyum. Galatasaray altyapısında basketbola başladım. Galatasaray’da ilk hocam olan Zafer Kalaycıoğlu ile yıllar sonra Yakın Doğu Üniversitesi’nde buluşmam benim için çok önemli. Burada gerçek kimliğimi ortaya koyarak, A Kadın Milli Takım formasını giymek için, elimden geleni yapacağım” dedi…

Murat Tüzünkan “ Gizem Başaran takımıza çokfaydalı olacak”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın yeni transferi Gizem Başaran ile ilgili açıklamada bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Tüzünkan, “Gizem Başaran genç bir yetenek. Takımımızı birbirine uyumlu ve birbirini geliştirebilecek oyuncular ile kuruyoruz. Gizem de oyunu ile bizi güçlendireceğimize inandığımız bir oyuncu. Hedeflerimize ulaşmak konusunda bize yardım edeceğine inanıyoruz. Kendini çok geliştiren bir oyuncu olduğu için bizimle birlikte hedeflerimize yürürken kendini de aynı oranda geliştireceğine inanıyoruz. Türk kadın basketbolunun gelecek vaad eden en önemli uzunlarından Gizem’i transfer etmekten dolayı çok mutluyuz. Transferimizin takımımıza ve kendisine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Çağın Keskin “Kendini ve takımımızı geliştireceğine inandığımız bir transfer yaptık”

İmza töreninde hazır bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Çağın Keskin “Genç yetenek Gizem Başaran ile sadece bu sezon değil uzun yıllar çalışmayı umuyoruz. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile başarılı maçlar oynayan Gizem, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligindeki ikinci sezonumuzda takımımızın önemli bir parçası olacak. Onun ve diğer oyuncularımızın katkıları ile önümüzdeki sezonu planladığımız yerde tamamlayacağımıza eminim. Kendisine Yakın Doğu Üniversitesi forması altında başarılar diliyorum” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75