banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, ASKİ'ye yenildi..! (85-95)
banner98





                                                                                                                                                Çilen Ulusoy (KTSYD- ANKARA)

Müsabakaya YDÜ hızlı başladı. İlk dakikalarda 6-2 öne geçen takım hücumda etkisiz olmaya başlayınca mücadelenin 5. dakikası konuk ekip Adana ASKİ’nin 6-10 üstünlüğünde geçti. YDÜ, Tiffany’nin üçlükleri, Ana ve Kensey’nin sayılarıyla rakibini yakalamayı başardı. Son bölümler karşılıklı sayılarla geçse de maçın ilk çeyreğini YDÜ son saniyede yediği basketle 23-24 geride kapattı.

İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. Uzun süre karşılıklı sayılarla devam eden müsabakada Adana ASKİ hücumdaki etkisini artırınca farkı açtı ve devre arasına konuk ekip ASKİ 40-58 önde girdi. Açılan bu farkta YDÜ’nün hücumlardan boş dönmesinin de etkisi büyük oldu.


Üçüncü periyotta Adana ASKİ’nin etkili oyunu devam etti. Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ) buna cevap veremeyince farkı kapatamadı ve üçüncü periyodu 65-81 geride kapattı.

Son periyotun başında Adana Aski farkı açmaya devam etti. Alyssa Thomas’ın yokluğunda özellikle hücum riboundlarında etkisiz kalan YDÜ sayı üretmekte zorlandı.Son bölümlerde Tiffany, Asena ve Ana ile sayılar üreten takımın farkı kapatma çabaları yetmedi ve maçı 85-95 kaybetti.

Maçın en skorer oyuncusu 35 sayıyla Yakın Doğu Üniversitesi’ndenTiffany olurken, Adana ASKİ’nin en skorer oyuncusu AmandaZahui 29 sayı 9 ribaundla oynadı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75