banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, 2.Kez Kupa’nın Peşinde..!
banner98

 



Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilk devreyi, ilk 8 içerisinde tamamlayan; Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Botaş, Çukurova Basketbol, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Abdullah Gül Üniversitesi kupayı kazanmak için mücadele edecek.

YDÜ’nün açılışını yapacağı kupanın ilk günü iki maç oynanacak. İkinci maçta ise Botaş ise Çukurova Basketbol karşılaşacak. YDÜ, AGÜ maçını kazanması durumunda kupanın yarı finalinde BOTAŞ- Çukurova Basketbol maçının galibi ile finale kalmak için mücadele edecek. Kazanan takımların 23 Şubat Cuma günü yarı final maçlarını yapacağı kupanın kazananı 25 Şubat Pazar günkü final müsabakasında belli olacak. Kadınlar Türkiye Kupası’nı geçen yıl Yakın Doğu Üniversitesi kazanmıştı.                                                       

Zafer Kalaycıoğlu: “Kupaya adımızı bir kez daha yazdırmak istiyoruz…”  

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başnatrenörü Zafer Kalaycıoğlu, geçen yıl Türkiye Kupasını kazandıklarını anımsatarak bu yıl da kupayı müzelerine götürmek istediklerini söyledi. Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'ni çok güzel temsil ettiklerine inandıklarını ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu, “Türkiye Kupası önemli basketbol organizasyonlarından bir tanesi. Bu yıl yine kupada yer almak gurur verici. Ligde de lider konumdayız. Takım olarak hedefimiz tüm platformlarda başarılı olmak. Her takım gibi biz de kupayı kazanmak istiyoruz. Geçen yıl AGÜ ile kupanın finalinde mücadele etmiştik. Bu yıl çeyrek finalde rakibimiz. İki hırslı ve iddialı takım. Çekişmeli ve sert maçlara sahne olacak bir kupa mücadelesi olacağını düşünüyorum. Umarım basketbol severlere keyifli maçlar izlettiririz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Yakın Doğu Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75