banner108
Öne Çıkanlar Girne DAÜ basın toplantısı yapıldı arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ 27 sayı fark yaptı..!
banner98

 


Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk periyotuna Mapfree iyi başladı ve güçlü rakibi Yakın Doğu önünde bu bölümü 18-14 önde geçti.

İkinci periyottan itibaren Halil, Pajevic, Browne ve Pesic’in etkili oyunu ile kontrolü ele alan Yakın Doğu farkı açarak ilk yarıyı 49-31 önde bitirdi.

İkinci yarıda da rahat bir tempoda oyunu sürdüren Yakın Doğu üçüncü periyotu da 64-50 önde geçti.

Son bölümde farkı giderek açan Yakın Doğu maçı 27 sayı farkla 96-69 kazanarak ligde arka arkaya ikinci kez farklı galibiyet aldı.



Mapfre - Yakın Doğu Üniversitesi karşılaşmasını kadın basketbol takımında kadro dışı bırakılan Sırp yıldız Ana Dabovic de tribünden izledi.

Dabovic, Yakın Doğu genç erkeK takımı ile idman sonrası salona gelerek maçı Lefke Avrupa Üniversitesi forması giyen kardeşsi Milan ile birlikte izledi.

Nicosia Sports Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nde 5. Hafta bu akşam Lefke Avrupa Üniversitesi – Girne Amerikan Üniversitesi maçı ile tamamlanacak.LAÜ Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da oynanacak.

Yıldız Erkekler Ligi’nde oynanan maçta ise Girne Amerikan Üniversitesi deplasmanda karşılaştığı Soyerspor’u zorlanmadan 54 sayı farkla 72-28 mağlup etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75