banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Dostluk Rüzgârı Esti..!
banner98





İsrail Tekerlekli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Hosen Clup Bear Sheva takımı Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Türkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile sezon öncesi ortak hazırlık çalışması yaptı. KKTC’ne hafta içinde gelerek Lapta Gençlik Kampı’nda konaklayan Hosen Clup Bear Sheva takım kafilesi, Kuzey Kıbrıs Türkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Cuma ve Cumartesi günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 hazırlık karşılaşması yaptı.


Takımların yeni sezon öncesinde tüm oyuncularını deneme fırsatı buldukları maçlar Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben ve yönetim kurulu üyesi Burhan Gürkan’ın da nezaket ziyaretinde bulunarak 2 takımada sezon öncesi başarı dilediği anlamlı ziyaretin dün tamamlayan konuk Hosen Clup oyuncu ve yöneticileri ülkelerine dönüş yaptı. Kuzey Kıbrıs Türkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 28 Ekim’de başlayacak Lig sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75