banner108
Öne Çıkanlar HAFTANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI..! Futsal ve BTM 2nin Geleceği Muamma.. EMU 6 Süper Lig Akova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özge Yavaş, Girne’li oldu..!
banner98

 





Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezonu Basketbolu Geliştirenler Derneği’nde geçiren Özge Yavaş, önümüzdeki yılı Girne Üniversitesi Kadın Basketbol takımı adına mücadele ederek geçirecek. Oyun kurucu pozisyonunda ligin genç ama sayılı yetenekleri arasında gösterilen 1991 doğumlu ve 1.74 boyundaki Özge Yavaş, geçtiğimiz sezonu B.G.D formasıyla 5.2 sayı, 1.2 ribaund, 2.2 asist ortalamalarıyla tamamladı.

Özge Yavaş: “Girne Üniversitesi’ne transfer olmaktan çok mutluyum’’

Özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla tüm basketbol otoritelerinin beğenisi kazanan Özge Yavaş, transferinin ardından açıklamalarda bulunarak “Girne Üniversitesi’ne transfer olmaktan çok mutluyum. Girne Üniversitesi yeni bir yapılanmayla birlikte ligin genç, dinamik ve aynı zamanda çok mücadeleci bir ekibi olacak. Bende bu mücadeleci takım içinde olacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım bende iyi bir sezon geçirerek bana güvenenleri mahcup etmeden takıma en yüksek derecede katkı koyarım. Ligin başlaması için sabırsızlanıyorum” dedi.

Özgü Bayraktar: “Özge, Kulübümüzün Yapısına Çok Uygun Genç Bir Yetenek”

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Özgü Bayraktar “Özge ligin genç ama çok yetenekli oyunları arasında yer alıyor. Mücadeleci oyun yapısıyla kurmak istediğimiz yeni yapılanma ve takım kurgusu içinde bizim yapımıza çok uygun bir sporcu karakteri. Kendisini kulubümüze kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendisine Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’na hem hoşgeldin diyor hem de başarılar diliyorum” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75