banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Melekler Moral Depoladılar..!
banner98

 




20-22 Nisan tarihleri arasında Macarista’nın Sopron kentinde düzenlenecek Final-Four organizasyonu öncesinde İstanbul’da Rubby adlı restoranda buluşan ekip, zorlu müsabakalar için hem moral depoladı hem de bu sezon kazandıkları 25. Cumhurbaşkanlığı Kupası ile Türkiye Kupası şampiyonluklarını kutladılar. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemek boyunca sohbet eden oyuncular elde ettikleri başarıları kutlamanın keyfini çıkardı.


Işık Eyigüngör: “Oyuncularımıza Güveniyoruz”


Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör, zorlu ve heyecanlı Final-Four öncesi oyunculara moral ve kutlama yemeği verdiklerini vurgulayarak, oyunculara başarı dileklerini iletti. Takımın yoğun bir sezon geçirdiğini ve zorlu kulvarlarda harika başarılar elde ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Eyigüngör, “Hep birlikte çok güzel bir gece geçirdik. Kazandığımız 25. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası ile 5 kupaya ulaşmanın sevincini paylaştık ve de ilk kez katıldığımız Euroleague’de Final Four’a kalmamızı kutlayarak zorlu final öncesi oyuncularımızın moral depolamasını istedik. Takımın Final-Four için çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirten Eyügüngör, güzel bir sonuç alacaklarına inandıklarını ve oyuncularına güvendiklerini belirtti. İnşallah Final Four’dan takımımızın adına yakışır şekilde kupayı alarak döneriz. Heyecanlıyız, Yakın Doğu Üniversitesi’nin adını Euroleauge tarihine de yazdırmak istiyoruz” sözlerini kullandı.


Bahar Çağlar: “Euroleauge Şampiyonu Olmak İstiyoruz”


Yemek sırasında açıklamalarda bulunan Takım Kaptanı Bahar Çağlar da, yemeği organize eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Yönetim Kurulu’na takım adına teşekkür ederek, “Geçen sezon elde ettikleri başarılarımızı bu sezonda devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Başarılarımız tesadüf değil, geçen yıldan itibaren çok güzel bir oluşum var. Tecrübeli bir koçumuz ve teknik-idari ekibimiz var. Kuzey Kıbrıs Türk halkının da desteği bizi motive ediyor. Şimdiki hedefimiz Final Four’da güzel bir başarı elde etmek. Öncelikle tek Türk takımı olduğumuz Final Four’da finale kalmak ve ardından da ilk kez katıldığımız Euroleauge’de kupayı kaldırarak takımımıza, bize inananlara ve destekleyenlere yeni bir gurur yaşatmak istiyoruz. Bunun içinde en iyi şekilde mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75