banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kıbrıslı Türk, NBA TV’de..!
banner98

 



            Ülkemiz gençleri gururlandırmaya ve başarılarından söz ettirmeye devam ediyor. Son 6 senedir geleneksel olarak Londra’da lig karşılaşması yapan NBA, 6.yılındaki karşılaşmayı geçtiğimiz gün İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirdi.

Bu yıl Toronto Raptors ve Orlando Magic takımlarının karşı karşıya geldiği karşılaşmada Kıbrıs’lı Türk genç Derviş Göksun da Türkiye’yi temsilen basında yer aldı.

‘’Rüyada gibi hissettim’’

           Arena Spor Kolik’e bu olay sonrası duygularını aktaran Derviş Göksun, ‘’ Maçlarını izlemek için uykusuz kaldığımız bir organizasyonda basın mensubu olarak yer almak tarifsiz bir deneyimdi. Sporun her zaman içinde yer aldım ve son zamanlarda yurt dışında bulunmamdan dolayı bu tarafına kaydım. Türkiye’de NBA hakkında yazılar yazan ve çeviriler yapan bir site adına bu organizasyona başvurdum. Türkiye’den temsilci olarak seçildim ve maç öncesi antrenmanlara ve basın toplantılarına katılma fırsatım oldu. Oyuncularla sohbet etmek ve dünyanın en büyük basketbol organizasyonun en yetkili ismine (Adam Silver) sorular sormak çok güzel bir deneyimdi. Çok başarılı ve yetenekli bir toplumuz. Bence artık mazeretleri bırakıp, çalışmanın tam zamanı. Basın toplantıları NBA TV’den canlı olarak yayınlandı. Benim için rüya gibiydi. Bundan ötesi yok’’ dedi.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75