banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erten, Potanın Nabzı’ndaydı
banner98

Takımıyla 1+1 yıllık daha sözleşme yenileyen başarılı oyuncu, dün gece programda, üniversitede yaşadığı sakatlıkları,  Euroleague ve Türkiye Süper Lig’deki deneyimlerini paylaştı.

Gazi, bu arada KKTC’den kendisine verilen destekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Genç oyuncu, şu anda ülkemde gençlerle buluşup deneyimlerimi onlara aktaracağım. Basketbolda var olmaları için teşfik edeceğim. Ben, ailemin desteği ile buralara geldim eğer onlar da bu yola çıkmak istiyorlarsa aile desteğini hep yanlarında olmasını tavsiye ederim. Açıklamasını yaptı.
Erten Gazi hedeflerini de açıklayarak Anadolu Efes’te kalıcı olamk ve Milli takımın da değişmez isimlerinden olmak için çok çalışacağını belirtti.
Genç oyuncu bugün Yakın Doğu Üniversitesi’nde gençlerle buluşurken, yarın Girne’de Akdeniz Spor Birliği ve diğer kulüplerin sporcuları ile hafta içinde de bir araya geleceğini belirtti.

 

banner116
Anahtar Kelimeler:
ErtenPotanın Nabzındaydı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75