banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Avrupa Standartlarında Organizasyon..!
banner98

 






YDÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası yoğun ilgi ve çekişmeli maçların oynandığı karşılaşmalarla sona erdi. Basketbol severlerin büyük ilgiyle takip ettiği turnuva sonunda, İspanyol ekibi CB Avenida Şampiyon oldu. YDÜ’nün ikinci olduğu turnuvada, USK Prag üçüncülüğü elde etti. Turnuvayı Galatasaray altıncı, Castors Braine beşinci, Hatay BŞB ise dördüncü sırada tamamladı. Turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) Avenida’dan İspanyol milli oyuncu Maria Asurmendi seçildi. YDÜ’den Hollingsvorth sayı kraliçesi, Olcay ise asist kraliçesi olurken, USK Prag’dan Elena Hanusova ise en fazla ribaunt alan oyuncu oldu.                     

Elexus Otel Konaklama Sponsorluğu Üstlendi…                                                                        

Takımların dört gün boyunca ülkemizde konakladığı turnuvada Elexus Otel de turnuvada konaklama sponsoru olarak yer aldı. Elexus Otel yönetimi, YDÜ’ye turnuva heyecanına ortak olma fırsatı verdiği için teşekkür ederek, böylesi bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.                                                                                                                        

“Yakın Doğu Üniversitesi Çok İyi Bir Turnuva Organize Etti…”
            

Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkoviç, YDÜ’nün güçlü takımlarla çok iyi bir turnuva düzenlediğini ifade ederek ülkemize gelmekten mutlu olduklarını söyledi. Avenida Başantrenörü Miguel Antel Ortega da turnuvayı mükemmel olarak nitelendirdi. “Bizim için çok önemli bir turnuvaydı” diyen Ortega, “YDÜ mükemmel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bizi de çok iyi ağırladılar” dedi.

Kadın basketbolunun önemli isimlerinden USK Prag Başantrenörü Natalia Hejkova ise,  turnuvada yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ve gerçekten çok güzel bir organizasyon gerçekleşti dedi. Ayrıca Kuzey Kıbrıs gibi harika bir yerde bu turnuvanın gerçekleşmesi bizler için çok keyifli oldu. YDÜ sezon öncesinde takımlara çok güzel bir fırsat sundu” şeklinde konuştu.

Hatay Büyük Şehir Belediyesi takımının Yunanlı baş antrenörü Aikaterini Chatzidaki ise organizasyonun çok güzel olduğunu söyledi. “YDÜ’ye teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir ev sahipliği yaptılar” ifadesini kullanan Chadzitaki , “Bizim için burada olmak bir onur” dedi. Kuzey Kıbrıs’ta düzenlenen muhteşem bir organizasyon oldu. YDÜ’ye bu güzel organisazyon ve daveti için teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Castors Brain Başantrenörü
Aınars Zvırgzdıns da, turnuvayı üst düzey ve Avrupa Standartlarında olarak nitelendirdi. Organizasyon, karşılama, konaklama her şey süperdi. Her şey bizim için düşünülmüş dedi.                                                                                                      

YDÜ Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Yakın Doğu Üniversitesi’nin ambargoları aşarak kadın basketbolunun önemli takımlarının olduğu bir turnuva düzenlediğini söyledi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde spor adına büyük bir adım atıldığını ifade ederek, devamının geleceğini dile getirdi. Daha önce Türkiye’de böyle bir turnuva yapılmadı. Seyirciler oldukça ilgiliydi, taraftarlara teşekkür ederiz.” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75