banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Adrijana Knezevic Sağlık Kontrolünden Geçti..!
banner98

 




Geçtiğimiz yıl İspanya Ligi’nin normal sezonunu 3. sırada tamamlayan, ligde ve İspanya Kupası’nda final oynama başarısı gösterek Spar Citylift Uni Girona’da geçiren Adrijana Knezevic 1987 doğumlu, 1.84 boyunda ve kısa forvet pozisyonunda oynuyor. Avrupa’nın birçok liginde farklı takımlarda oynayan Adrijana Knezevic geçtiğimiz sezon Uni Girona’nın hem ligte hem de kupada kazandığı başarılarda ve Euroleague’de önemli işler yaptı ve başarılı bir sezon geçirdi. Kariyerinin uzun bir döneminde altyapılardan itibaren basketbolun lokomotif ülkesi Sırbistan Milli Takımı’nın formasını çeşitli seviyelerde giyen Knezevıc geçen yılı ligde 7.4 sayı, 4 ribaunt ve 1.2 asist ortalamalarıyla, Euroleague’de ise 7.6 sayı, 3.6 ribaunt ve 1.4 asist ortalamalarıyla istikrarlı bir sezon geçirdi.

Adrijana Knezevic: “ Hayalimi Gerçekleştireceğim Takımda Olmaktan Mutlu Ve Heyecanlıyım”

Sağlık kontrolleri sonrası duygularını paylaşan Adrijana Kzenevic, Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile Türkiye Lig’inde oynayacak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Adrijana Knezevic, “ Geçen sezon İspanya liginde oynuyordum ve menajerim bana Girne Üniversitesi Kadın Basketbol takımına gelmeyi söylediği zaman benim için büyük süpriz oldu. Bunu pozitif bir süpriz olarak değerlendiriyorum, çünkü Türkiye Lig’ni seviyorum ve Kadın Basketol Lig’ine hayranlık duyuyorum. Bu transfer benim hayalimi gerçekliştirmemi sağladı. Bu yüzden çok mutluyum. Beni transfer ederek hayalimi gerçekleştirmeme vesile olan yöneticilere şükranlarımı sunuyorum. Bu sezon, takım çalışmalarında ve her maçta maksimum performansımı sergilemek istiyorum. Aynı zamanda takımımızın da maksimum performansını sergilemesi için yardımcı olacağım. Takımımızın geçen sezondan daha iyi olacağına inanıyorum. Takım çalışmalarına başlayacak olmaktan dolayı da heyecanlıyım” dedi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75