UKÜ 4’te 4 Yaptı..! (33-24)

HENTBOL

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Kızlar Ligi’nde yenilgisiz lider UKÜ, konuk ettiği Şahlan Spor’u 33-24 mağlup etti.

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER: Çağkan Kılıç, Mehmet Ekin

UKÜ: Gülem (1), Petek (6), Derya (1), Pınar (3), Berivan, Seval, Sibel (3), Sinem (3), Sonuç (9), Sıla, Zeynep, Sultan, Hayat, Didem (1), Nazlı (6), Ülkü

ŞAHLAN SPOR: Aslıhan (1), Yaren (7), Yetergül, Yvette (6), Ezgi (4), Leyla (6), Eylül, Fatma

İLK YARI: 17-11 (UKÜ)

MAÇ SONUCU: 33-24 (UKÜ)

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Kızlar Ligi’nde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) dün akşam konuk ettiği Şahlan Spor’u 33-24 mağlup ederek 4 maçta 4 galibiyete ulaştı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

UKÜ Arena’da oynanan ve hakemliklerini Çağkan Kılıç ile Mehmet Ekin’in yaptığı karşılaşmada UKÜ rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümü dengeli geçerken daha sonra oyunda üstünlüğü ele geçiren UKÜ ilk yarıyı 17-11 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci devrsine hızlı başlayan UKÜ aradaki farkı iyice açtıktan sonra skorun da verdiği rahatlıkla yedek oyuncular oyuna girdi. Şahlan Spor’un farkı kapatma çabaları sonuç vermeyince karşılaşmayı 33-24 kazanan UKÜ yenilgisiz liderliğini devam ettirdi.

Karşılaşmada Şahlan Spor’dan Yaren attığı 7 golle takımının en skorer oyuncusu olurken, UKÜ’den Sonuç kaydettiği 9 golle maçın en skorer oyuncusu oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.