Maçlar Nefes Kesti..!

HENTBOL

Hentbol U20 Gençler Ligi’nin ikinci haftası bu akşam oynanan iki maçla tamamlandı. Kızlarda UKÜ-DİGEM’i mağlup ederken, erkeklerde UKÜ-MGA berabere kalarak puanları paylaştılar.

Hentbol U20 Gençler Ligi’nin ikinci haftası tamamlandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan kızlar maçında UKÜ-DİGEM’i 28-23 mağlup ederken, UKÜ Arena’da oynanan erkekler maçında UKÜ ile MGA 22-22 berabere kaldılar.

DİGEM:23 – UKÜ:28

Gecenin ilk maçı Atatürk Spor Salonu’nda UKÜ ile DİGEM kızları arasında oynandı.

Maça iyi başlayan UKÜ 3 farklı üstünlüğü yakalasa da ilk yarının sonlarına doğru DİGEM farkı bir gole indirerek ilk yarıyı 12-11 geride kapadı.

İkinci yarıda da çekişme devam etti. DİGEM maçta beraberliği de yakaladı ancak öne geçme fırsatını bulsa da değerlendiremedi.

Maçın son 5 dakikasında oyundaki üstünlüğü ele geçiren UKÜ 5 gollü farkı yakaladı ve karşılaşmayı da 28-23 kazanarak ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

Maçta UKÜ’den Gülem kaydettiği 9 golle galibiyette büyük rol oynarken maçın en çok gol atan oyuncusu 11 golle DİGEM’den Beste oldu.

UKÜ:22 – MGA:22

Gecenin ikinci maçı UKÜ Arena’da UKÜ ve MGA erkek takımları arasında oynandı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçın kazananı olmadı. Karşılaşmaya hızlı başlayan UKÜ maçta 6-1 öne geçti.

Ancak MGA takımı maçtan kopmayarak önce oyunda dengeyi kurdu ardından da oyun üstünlüğünü ele geçirdi.

Maçı beraberliğe getiren MGA daha sonra öne geçerek ilk devreyi 11-9 önde tamamladı. İkinci yarıda her iki takımın mücadelesi artarak devam etti.

Karşılaşmanın son dakikasına her iki takım 22-22 beraberlikle girdiler. Bitime 12 saniye kala kazanılan 7 metre atışını UKÜ’den Doğuş gole çeviremeyince UKÜ galibiyetten oldu ve maç da 22-22 eşitlikle tamamlanarak her iki takım birer puana razı oldular.

MGA takımından Batuhan ve Deniz kaydettikleri 6’şar golle ön plana çıkarken, UKÜ’den Doğuş kaydettiği 7 golle gecenin en golcü oyuncusu oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.