Karamanoğlu; ''Çifte Kupayı Hedefliyoruz''..!

HENTBOL

Covid-19 salgınından dolayı yaşanan kapanmaların ardından yeniden başlayan hentbol lig ve kupa müsabakalarını değerlendiren Gençlik Gücü Büyük Erkek Hentbol Takım Antrenörü Turgut Karamanoğlu, antrenmanların ve maçların yeniden başlamasının ve oyuncularıyla biraraya gelmelerinin büyük bir mutluluk olduğuna vurgu yaptı.

Karamanoğlu “Bir buçuk yıllık kapanmalar ve hareketsizlik dönemi yaşadık. Ne kadar da hazırız dense de kondüsyon ya da kuvvet olarak oyuncularımız tam hazır değildir” diyerek “Bunun handikapını saha içerisinde yaşıyoruz. Erken yorulmalar oluyor. Sık oyuncu değişiklikleriyle bunu kapatmaya çalışıyoruz. Namağlup olarak devam etmemiz ve rakiplerimizin bizleri zorlamaları da keyifli” dedi.

Federasyon Kupası finalini UKÜ’yle oynayacaklarını hatırlatan Karamanoğlu, salonların yetersizliğinden dolayı yeterli derecede antrenman yapamadıklarından yakındı. UKÜ’yle maç yapmaktan keyif aldıklarına işaret eden Karamanoğlu, Lefkoşa’ya yeni bir kapalı salonun gerekliliğine dikkat çekti. “Kupa canavarı” ünvanlarını korumak amacında olduklarına işaret eden Karamanoğlu, çifte kupayı hedeflediklerini kaydetti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.