İlk Finalist Yükseliş..!

HENTBOL

Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Erkekler Ligi 1.Play-off karşılaşmaları sonunda finale yükselen ilk takım Yükseliş oldu. Seriye 1-0 önde başlayan Yükseliş MGA’yı 31-22 mağlup ederek adını finale yazdıran ilk takım oldu. Play-off’un diğer maçında YDÜ, UKÜ’yü 25-24 mağlup ederek seride durumu 1-1 yaptı. Hentbol Federasyonu tarafından kulaklıkla maç yönetme bu gece oynanan play-off karşılaşmalarında ilk kez uygulanmaya kondu.

Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Erkekler Ligi Play-off ilk karşılaşmaları bu gece oynandı. Mağusa MGA Arena’da oynanan karşılaşmada MGA’yı 31-22 mağlup eden Yükseliş 1-0 önde başladığı seride durumu 2-0 yaptı ve adını finale yazdıran ilk takım oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını da Yükseliş 15-9 önde tamamlamıştı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin diğer maçında ise YDÜ, UKÜ’yü 25-24 mağlup etti ve seride durumu 1-1’e getirdi. UKÜ karşılaşmanın ilk yarısını 14-12 önde tamamlamasına rağmen bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı. Erkeklerde finale yükselecek olan ikinci takımı oynanacak olan “Play- Off Gerekirse” maçı belirleyecek.

Kızlarda Play-off maçları 13 Aralık Perşembe akşamı Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanacak.

Program şöyle:

18.00 Esentepe EYASK-YDÜ

19.30 Şahlan-UKÜ

Hakemler Kulaklıkla İlk Kez Maç Yönetti

Hentbol Federasyonu tarafından kulaklıkla maç yönetme bu gece oynanan play-off karşılaşmalarında ilk kez uygulanmaya kondu. Hakemlere geçtiğimiz günlerde kulaklık kullanımı konusunda eğitim verilmişti. Böylelikle futboldan sonra hentbolda da hakemler kulaklıkla maç yönetmeye başladılar.

Haber: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.