Yeniboğaziçi'nin ayak sesleri (1-3)

FUTBOL

Yeniboğaziçi, deplasmanda Mustafa Hacıali Yılmazköy'ü 3-1 mağlup etti.

YER: Yılmazköy Mustafa Üçöz Stadı:

HAKEMLER: Kerem Eran, Serdar Gürpınar, Emir Turalı

M. HACIALİ YILMAZKÖY: Hüseyin, Özner(Erhan), Mehmet, Ersal, Enes, Arif, Saadettin(Muhammed), Ayhan, M. Dulkadir(Ceren), Sezar, Christin(Haydar)

YENİBOĞAZİÇİ: Remzi, Burçin(Çağrı), Ali, Barış, Mehmet, Hasan, Burak, Ahmet, Turgut(Kenan), A. Kuşaf(Mustafa), Ahmet Kuşaf(Serhat)

GOLLER: Dk. 17 Chrislin Diamoneke (M.Hacıali Yılmazköy) Dk. 36 Turgut Kaçar(pen), 69 Barış, 89 Serhat(Yeniboğaziçi)

17. dakikada gelişen M. Hacıali Yılmazköy atağında M. Dulkadir’in pasında Christin topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. 36. Dakikadaki Yeniboğaziçi atağında kaleci Hüseyin’in ceza alanı içinde rakibi Barış’a müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Turgut penaltıdan takımı adına skoru 1-1 yaptı.

45. Dakikada kullanılan kornerde arka direkte Christin’in kafa vuruşunda kaleci Remzi direk dibinde topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı. 63. Dakikada M. Hacıali Yılmazköy’ün kazandığı serbest vuruşta Muhammed’in direk kaleye gönderdiği topu kaleci Remzi zor da olsa kornere atmayı başardı. 69. Dakikada deplasman takımı Yeniboğaziçi öne geçti. Bu dakikada Barış’ın kullandığı korner defanstan döndü, dönen topu iyi takip eden Barış bir kez daha vurdu ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. 89. Dakikada M. Hacıali Yılmazköy’ün gol için rakip alanda olduğu anda ani gelişen atakta Turgut arkadaşı Serhat’ı topla buluşturdu. Serhat’ için bu golü atmak hiç de zor olmadı ve Yeniboğaziçi skoru 3-1 yaptı. Maç da bu skorla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.