Uğur; “Futbolseverler Bu Maçı Kaçırmasın..!”

FUTBOL

Mağusa Türk Gücü takım kaptanı Uğur Gök, Cumartesi günü karşılaşacakları Yonpaş Dumlupınar karşılaşması öncesi spor servisine açıklamalarda bulundu.

“Bir yıl aradan sonra liglerimizin tekrardan başlayacak olması oldukça sevindirici” diyen Uğur, “Özellikle de lige Süper Kupa’yla başlayacak olmak bizi ekstra motive ediyor. Ligin ilk haftasında Dumlupınar ile karşılaşıyoruz. Aynı şehrin iki takımı, kalabalık ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Dumlupınar iyi bir kadro oluşturdu, kaliteli isimler var. Zor ve sert bir maç geçeceğini düşünüyorum. Tüm futbolseverlerin bu maçı kaçırmamalarını tavsiye ederim” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz 3 kupa” diyerek sözlerine devam eden Mağusa Türk Gücü futbolcusu Uğur Gök, “Birinci kupamızı aldık, diğer 2 kupayı da almak istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürecek. İyi bir takımız. Bunu da başaracak gücümüz var” ifadelerini kullandı.

Başarılı futbolcu sözlerinin sonunda ise 2021-2022 Sezonunun herkese hayırlı olmasını ve tüm futbolcu arkadaşlarına sakatlıksız, kazasız belasız bir sezon geçirmelerini diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.