SFC 1461 İskele Trabzonspor Geliyor...!

FUTBOL

Gençler Birliği eski başkanı SFC Direktörü Rifat Berkel'in bölge takımlarına desteği çığ gibi büyüyor. Daha önce isim sponsorluğu konusunda BTM 2.lig takımı Boğaziçi ve Aksa 1.ligin başarılı takımı Dörtyol ile isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya varan SFC Grup bu gecede BTM 1.Lig temsilcisi 1461 İskele Trabzonspor ile anlaşmaya vararak bir ilke imza attı. SFC ismi 3 ligimizde Boğaziçi, Dörtyol ve 1461 İskele Trabzonspor adı önünde yer alacak

İskelenin BTM takımlarından 1461 İskele Trabzonspor az önce gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında bölge takımlarına yaptığı değerli katkılar gibi kendi takımlarına da da yapacağı değerli katkılar için yönetim olarak kendi istekleri doğrultusunda takımın ismi önüne değerli iş insanı Rifat Berkel’in işletmesi olan SFC ismini koyma kararı aldı.

Kulüp başkanı Tayfun Köksal spor muhabirinize verdiği demeçte böyle katkı yapan iş insanlarını onurlandırmak ve hem kendi menfaatleri hem de Sponsorun menfaatine olmasını dilediğini ve bu konu için önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurula gideceklerini ve bu konuyu resmileştireceklerini dile getirdi.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız SFC Direktörü Rifat Berkel daha önce BTM 2.lig takımı Boğaziçi ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını ve takımının isminin SFC Boğaziçi olduğunu geçtiğimiz günlerde de 1.ligin başarılı takımı Dörtyol ile sponsorluk görüşmesi yaparak anlaşmaya vardıklarını ancak 1461 İskele Trabzonspor ile bir görüşme içerisine girmeden böyle bir teklifle gelmeleri beni gururlandırmıştır. Bölge takımıza bu onurlu düşünceleri için teşekkür ederek desteğe hazır olduğumu belirttim.1.Lig ve BMT 2’den sonra BTM 1’de bir takıma isim sponsorluğu konusunda bu gelişmeler sonrası olumlu baktım. İnşallah her iki tarafada hayırlı olur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.