Oshan; "Konsantremizi Kupaya Vereceğiz"

FUTBOL

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, 4 haftada hiçbir takım 4/4'lük hazır olamaz ancak yapacak pek fazla bir şey yok. Ligde Mağusa fark yarattı. %99 şampiyon olacaklar. Bundan dolayı biz kupa maçlarına odaklandık.

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, dün akşam Arena Spor Kolik'in canlı yayınında açıklama yaparak ligdeki başarısından dolayı rakipleri Mağusa Türk Gücü'nü tebrik ederek kupaya odaklandıklarını söyledi.

Görüşlerini yayında paylaşan DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, "İki aydır futboldan uzak kaldık. Bu bizim için çok zor bir dönemdi. Ülke olarak futbolu özledik. Elimizdeki imkanlar ve kısıtlı zaman doğrultusunda 4 haftada hazır olabildiğimiz kadar hazır olup kalan maçlarımızı oynayacağız. 4 haftada hiçbir takım 4/4'lük hazır olamaz ancak yapacak pek fazla bir şey yok. Biz mesafeli olarak antremanlarımıza başladık. Ligde Mağusa fark yarattı. %99 şampiyon olacaklar. Bundan dolayı biz kupa maçlarına odaklandık. Orada da zorlu maçlar olacak.

Kupa maçları şölen havasında, tarafsız sahalarda ve tek maç şeklinde oynatılıp sahaya gelen insanları mutlu edebiliriz ve hastalığı bir nebze olsun unutturabiliriz. Unutulmamalıdır ki futbol ülkemizin tek eğlence branşı" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.