Nizam; “Hakemlerimiz ligin üstesinden gelecek”

FUTBOL

KTFGHD Başkanı Niyazi Nizam ile ikinci yarı adına yapılan söyleşide, hakemlere güvenlerinin tam olduğunu ve 2. yarı maçlarının üstesinden geleceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Niyazi Nizam konuşmasında tüm sporseverlerin de takdir edeceği gibi, hakemlerin 1. devrede sergilediği performans memnuniyet verici oldu.

Hakemler Derneği olarak, hakemlerin 2. devrede de fizik kondisyonlarının sürdürülebilir şekilde üst seviyede tutmak için Antalya kampını düzenledik. Atletik testte hakemlerimiz yüzde yüz bir başarı sağladı. Ayni şekilde, hakemlerimiz, MHK'nın organize ettiği devre arası kış seminerine katılarak, hazırlıklarını tamamlamışlardır.

Ayrıca, liglerde oluşan puansal durum, 2. devrede stresi yüksek maçların olacağının göstergesidir. Hakemlerimizin performansı, 2. devredeki maçları rahatlıkla yönetebilecek düzeyde olup, spor camiasının güvenini kazanacak niteliktedir. KTFHGD Başkanı Niyazi Nizam, Hakemler Derneği olarak 2018-2019 futbol sezonunun 2. devresinde tüm takımlara başarılar dilerken, saygının ön planda tutulacağı maçlar izleyeceğimize inancım tamdır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.