Lefke Yükseliyor, GG Eriyor..! (3-0)

FUTBOL

K-Pet Süper ligde son haftalarda aldığı galibiyetle üst tarafa tırmanan Lefke, kendi evinde net bir skorla G.Gücü’nü 3-0 mağlup ederek 31 puana yükseldi ve 4.basamağa yerleşti. G.Gücü ise kötü sonuçlara bir yenisini ekleyerek 19 puanda kaldı ve alt taraftan uzaklaşamadı.

Yer: Lefke 16 Ağustos

Hakemler: Evren Karademir, Mustafa Torun, Ömer Doğru, Zekai Töre

Lefke: Mehmet, Aykut, Yakup, M.Volkan, Bidemi, Candy, Emeka (70.Dk Yusuf )Ali (62.Dk Mustafa) Yılmaz, Semih (80.DkKaan) Kasım

Gençlik Gücü: Mustafa, M.Kaygısız, Gökhan(86.Dk Mahmut), İltaç (67.Dk Sezgin) Arif, Aşkın, Debola, Özgür, Prince, Ümütcan, A.Akbulut

Goller: 29.ve 49.Dk Kasım, 84.Dk Yılmaz Şipal (Lefke)

9.DK: Boateng sağ kanattan son çizgiye indi ve topu ortaya çevirdi. Hiçbir arkadaşı topa dokunamayınca top kale çizgisini paralel bir şekilde geçerek taça gitti.

22.DK: Aldığı pasla ceza sahasına giren Kasım çapraz pozisyonda sert vurdu ancak kaleci Mustafa topu kornere çelmeyi başardı.

29.DK: Candy’in savunma arkasına gönderdiği derin topu iyi kontrol eden Kasım, kaleci Mustafa’dan sıyrıldı ve topu ağlara gönderdi. 1-0

39.DK: Emeka’nın yaklaşık 25 metreden sert şutunu kaleci Mustafa kurtardı.

49.DK: Emeka ile duvar pası yapan Kasım ceza sahası içerisinde düzgün bir plase vuruşla farkı 2’ye çıkardı. 2-0

55.DK: Ceza sahasında topu sağına çeken Kasım’ın yaptığı harika plase yan kale direğinden geri döndü.

74.DK: Ümitcan sol kanattan aldığı pasla ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ancak top yan kale direğine de çarparak oyun alanını terk etti.

84.DK: Yılmaz’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Kasım’ın vuruşunu kaleci Mustafa önledi. Direğede çarpan topu devamında tamamlayan Yılmaz oldu 3-0.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Lefke konuk ettiği Gençlik Gücü’nü 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.