Kolcu ‘’Yoğun Bir Hazırlık süreci geçireceğiz’’

FUTBOL

Kolcu ‘’Yoğun Bir Hazırlık süreci geçireceğiz’’ 16 Temmuz Salı günü sezon açılışını gerçekleştirecek olan Çetinkaya’da sezon öncesi hazırlık programı belirlendi. Tüm planlamalarının hazır olduğunu ifade eden Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu iki etaplı kamp planladıklarını ifade etti.

Transfer’de sessiz kalmalarının sorulması üzerine ise açıklama yapan Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu yabancı oyuncu olarak iki ismin belli olduğunu geriye kalan tek yabancı ile birlikte yerli oyuncu konusunda beklemede kalacaklarını söyledi.

Transfer piyasasının genelinin durgun olduğunu ifade eden Derviş Kolcu transfer konusunda aceleci davranmayacaklarını ifade etti.

16 Temmuz’da yeni sezona merhaba diyeceklerini ifade eden Derviş Kolcu, sezon öncesi iki etaplı kamp planladıklarını ifade etti.

İlk kamp tarihinin 1-4 Ağustos tarihinde olacağını ifade eden Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, ikinci etap kamp tarihinin ise 16-20 Ağustos olacağını söyledi.

Takımın iki haftadır salonda çalıştığını ifade eden Kolcu, hafta arası parça parça, Cumartesi ise takım olarak salon çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Yeni sezona yönelik olarak tüm planlamalarının hazır olduğunu ifade eden Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, yoğun bir sezon öncesi hazırlık döneminin kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.