Kaymaklı 90+6’da Yıkıldı..! (1-1)

FUTBOL

AKSA Süper Lig’de 7.hafta mücadelesinde Girne Halk Evi ile Küçük Kaymaklı 1-1 berabere kaldı. Küçük Kaymaklı 86.dakikada Mehmet Koyuncu’nun golü ile 1-0 öne geçerken, Girne Halk Evi ise uzatmanın son dakikasında Chibuzor ile golü buldu ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Küçük Kaymaklı kalecisi Raif Denktaş Pehlivan mücadelede birçok pozisyonu önleyerek maça damga vuran isim oldu.

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Turgay Misk, Yusuf Bakar, Emre Çevikdal, İsmail Ercan

GHE: Burak, Yankı, Ali, Samet, Halil, Chibuzor, Kağan, Erdi, Mustafa, Mehmet, Alpay

Küçük Kaymaklı: Raif, Gökhan, Mehmet, Sena, Mikail, Muhammet Ali Uçar, Muhammet Nazik, Özgür, Felix, Çağlar, Tuğrul

Goller: 90+6’Chibuzor (GHE), 86’Mehmet Koyuncu (KK)

AKSA Süper Lig’de 7.haftanın zorlu mücadelesinde Girne Halk Evi ile Küçük Kaymaklı 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci devrede Girne Halk Evi, rakibi Küçük Kaymaklı’ya oranla daha iyi bir performans sergileyerek birçok pozisyona girdi ancak kırmızı beyazlılar kaleci Raif’i bir türlü geçemedi.

Girne Halk Evi’nin gol aradığı dakikalarda Küçük Kaymaklı’da oyuna sonradan dahil olan Mehmet Koyuncu, 86.dakikada attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 1-0’dan sonra beraberlik için yüklenen GHE, 90+6.dakikada Chibuzor’un golü ile eşitliği yakaladı ve maç da bu skorla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.