KADER MAÇLARININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI..!

FUTBOL

K-Pet Süper ligde play out yarın başlıyor. Cihangir ve Atatürk stadında oynanacak olan karşılaşmaların hakemleri açıklandı. K-Pet 1.Ligde ise play off'un son maçları oynanacak ve süper lige yükselen 3. takım belli olacak.

K-Pet Süper Lig Play-Out

16.05.2018
16:30

CİHANGİR STADI

M.TÜRK GÜCÜ

GENÇLİK GÜCÜ

(H) KEREM ERAN
(Y) AHMET ÖZKURTULUŞ
(Y) İSFENDİYAR AÇIKSÖZ
(D) EVREN KARADEMİR

16.05.2018
16:30

LEFKOŞA ATATÜRK STADI

GENÇLER BİRLİĞİ

YALOVA

(H) UTKU HAMAMCIOĞLU
(Y) KAAN KODAY
(Y) HALİL CANALOĞLU
(D) MEHMET SEZENER

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, K-Pet Süper Lig Play-out maçları yarın başlıyor.

Play outta mücadele edecek olan takımlar arasında en rahat takım konumunda MTG bulunuyor. Mağusa Türk Gücü 1 puan aldığı takdirde ligde kalmayı garantilerken Yalova en zor pozisyonda yer alan takım durumunda. Yalova’nın ligde kalması için 2 galibiyet yeterli olabilir. Gençler Birliği ve Gençlik Gücü ise alacakları 1 galibiyetle ligde kalma şanslarını yüzde 90’lara çekebilecekler.

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ 21 GENÇLER BİRLİĞİ 19 GENÇLİK GÜCÜ 17 YALOVA 13

K-Pet 1.Lig Play-Off

16.05.2018
16:30

ESENTEPE ERDAL

BARUT STADI

GİRNE HALK EVİ

MORMENEKŞE

(H) SERHAN ŞİMŞEK
(Y) ZEKAİ TÖRE
(Y) ALİ ORÇAN
(D) OSMAN KÜÇÜK

16.05.2018
16:30

GİRNE 20 TEMMUZ

METE ADANIR STADI

DUMLUPINAR

HAMİTKÖY

(H) OSMAN ÖZPAŞA
(Y) HAKAN ÜNAL
(Y) NECMİ BULUT
(D) HASAN ERİŞ

K-Pet Birinci Lig Play-off maçlarının son hafta maçları yarın oynanacak. Son hafta maçları öncesinde Girne Halk Evi, Mormenekşe ve Hamitköy’ün , K-PET Süper Lige yükselme şansı bulunurken ipler GHE’nin elinde.

Girne Halk Evi-Mormenekşe ve Dumlupınar-Hamitköy maçlarından çıkacak sonuçlar, K-PET Süper Lige yükselecek üçüncü ve son takımı da belirleyecek. Son maçlar öncesinde en şanslı takım olarak Girne Halk Evi’ne, Mormenekşe karşısında 1 beraberlik dahi yeterli olacak.

Mormenekşe ise Girne Halk Evi’ni mağlup etmesi, Dumlupınar’ın ise Hamitköy’ü mağlup etmesi veya beraberlik alması halinde K-PET Süper Lige yükselebilecek.

Hamitköy ise Mormenekşe’nin, Girne Halk Evi’ni mağlup etmesi, kendisinin ise Dumlupınar’ı yenmesi halinde üçlü averajda 3 takım arasında lider olduğu için K-PET Süper Lige yükselebilecek.

GHE 31 HAMİTKÖY 28 MORMENEKŞE 28 DUMLUPINAR 25

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.