Kaçmaz “Esentepe galibiyeti ile hayata döndük”

FUTBOL

Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz Spor servisine verdiği demeçte, zorlu Esentepe deplasmanında aldıkları galibiyet sonrasında hayata döndüklerini verilen arayı ise en iyi şekilde değerlendirip sürece en iyi şekilde devam etmek istediklerini ifade etti.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini de aktaran Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, geride kalan 7 haftada 3 mağlubiyet, 3 beraberlik 1’de beraberlik aldıklarını, önlerinde kalan haftalarda ise daha iyi sonuçlara imza atmak istediklerini ifade etti.

27 Mart’a kadar verilen arayı haftada 4 idmanla değerlendirip sürece devam edeceklerini aktaran Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, bu süreçte sakat olan birkaç oyuncusunun da iyileşme adına zamanı iyi değerlendirebileceğini ifade etti. Geride kalan 7 haftada Ozanköy maçı dışında tüm maçlarda inanılmaz mücadele ettiklerini, ancak bir takım sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Kaçmaz, Ozanköy, Karşıyaka, Yonpaş Dumlupınar mağlubiyetleri, Çanakkale, Gençler Birliği ve Bağcıl beraberliklerinden sonra, geçen hafta Esentepe karşısında deplasmanda aldıkları galibiyetle adeta hayata döndüklerini belirtti.

Takımın genç ağırlıklı ve yaş ortalaması düşük olan bir yapıya sahip olduğunu belirten İzzet Kaçmaz, bu süreçte baskıyı belli dönemlerde kaldıramadığını ancak bunun üstesinden yine hep birlikte geleceklerini ve bu takımın play-off oynamak istediğini söyledi. İlk devredeki performansın altında olan oyuncunun da olduğunun altını çizen Kaçmaz, Esentepe deplasmanında aldıkları galibiyet sonrasında hayata döndüklerini ve önlerinde bulunan sürece iyi sonuçlarla devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.