Hamitköy ve Akova Zirvede Yine Tekledi..! (0-0)

FUTBOL

K-Pet 1.ligde zirve mücadelesi veren Hamitköy ile Akova arasındaki zorlu mücadele 0-0 eşitlikle son buldu ve ekipler birer puan aldı. Hamitköy iki haftalık çıkıştan sonra yine teklerken Akova’nın büyük düşüşü ve galibiyet hasreti artıyor. Hamitköy puanını 38’e, Akova ise 37’ye yükseltti.

Yer: Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Hakan Gök, Mustafa Torun

Hamitköy: Emre, Salih, Agit, Mert, Hüseyin, Furkan, Muhammet, Toykan, İbrahim, Ömer (76.Dk Osman) Ali (46.Dk Mahmut)

Akova: Çağatay, Osman (57.Dk Hasan) Hasan, Cemil, Aziz (69.Dk Ceyhun) İrfan, Abdullah, Derviş, İsmet, Berhan (82.Dk Hüseyin) Umut

7.DK: Hamitköy takımının kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topta Salih Adakan’ın ceza alanı dışından sert ve düzgün vuruşunda top direğin üzerinden az farkla auta gitti.

10.DK: Konuk Akova kontra atağında sol kanattan ceza alanına giren Cemil’in vuruşunu kaleci Emre ayakları ile önlemeyi başardı.

15.DK: Hamitköy takımının kalabalık adamla geliştirdiği atakta Akova ceza alanı içerisinde Furkan’ın sert ve düzgün vuruşunu kaleci Çağatay önlemeyi başardı.

19.DK: Bir başka Hamitköy kontra atağında Akova savunmasının yaptığı büyük hatada Toykan’ın vuruşunda kaleci Çağatay’ı da geçen topu çizgi üzerinden Umut son anda kornere çeldi.

24.DK: Furkan ile başlayan bir başka ev sahibi Hamitköy atağında bu oyuncunun ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu savunmada Umut bir kez daha kornere çelmeyi başardı.

25.DK: Hamitköy takımının kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Toykan’ın kafa vuruşunu kaleci Çağatay iki hamlede önlemeyi başardı.

65.DK: Konuk Akova atağında Cemil’in ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta top direğin üzerinden az farkla dışarı gitti.

75.DK: Sağ kanattan başlayan Akova atağında Hasan Yaşınses’in ortasında Cemil’in etkili kafa vuruşu kaleci Emre’de kaldı.

90.DK: Ev sahibi kontra atağında Toykan’ın ceza alanı dışından yaptığı sert ve düzgün vuruşta top direğin üzerinden az farkla auta gitti.

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.