banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ozanköy Çelmesi.. (22) Necat British Koleji Yarı Finalde.. Zirve Yarışı Kızıştı.. İncilaylı Arı Koleji
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya, Yenicami’yi Ernest ile YAK’tı..! (2-3)
banner98

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Ali Özer, Serdar Gürpınar, Ahmet Genç

Yenicami: İdris, H.Kanlı, Mahmut, Kaan, Emirhan, Koray(72’Doğukan)Ali, Yakup, Görkem(90’Mehmetcan)Abaka, Karan(77’K.Barbet)

Çetinkaya: Kemal, Ali, Recep, Burak, M.Sakallı, Cemal(70’Erdi)Muammer, Aşkın, Yasin(90+1’Tufan)Ernest(90+3’Agit)Ahmet

Goller: 7’Yakup Şen, 64’Abaka(YAK)42’Ahmet Can Tokmak, 75-81’Ernest(ÇTSK)

7.dakikada gelişen Yenicami atağında Yakup yaklaşık kaleye 30 metre mesafeden sert ve düzgün vurdu defansa çarpan top ağlarla kucaklaştı ve Yenicami 1-0 öne geçti.

27.dakikada gelişen Yenicami atağında Çetinkaya ceza alanı içinde topla buluşan Karan sert vurdu uzak kale direği dibinden top dışarı gitti.

38.dakikada Zeka’nın hatasıyla topu alan Ernest sol çaprazdan ceza alanına girdi İdris ile karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak İdris bu pozisyonda ayaklarıyla pozisyonu önledi.

41.dakikada Yenicami defansının hatasında Ernest Kaleci İdris ile yine karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yine İdris önledi ve gol şansı vermedi.

42.dakikada sağdan gelişen Çetinkaya atağında Cemal ceza alanı çizgisi üzerine topu kesti Ahmet Can sert vurdu topu ağlara gönderdi 1-1.

54.dakikada gelişen Çetinkaya atağında Ernest ceza alanı içinde önü açıktı vuruşunu yaptı kaleci İdris topu zorlukla kontrol etti.

64.dakikada gelişen Yenicami atağında Karan ile Abaka’nın duvar pasının ardından Abaka kaleci Kemal ile karşı karşıya kaldı yerden vuruşunda topu ağlara gönderdi skoru 2-1 yaptı.

75.dakikada gelişen Çetinkaya atağında Ernest ceza alanı içinde topla buluştu vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi 2-2.

81.dakikada Yenicami defansının arkasına atılan topa Ernest hareketlendi ve İdris’i çalımlayarak topu ağlara gönderdi 2-3.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75