Hamitköy TOYKAN ile Ham Yaptı..! (0-2)

FUTBOL

Aksa Süper ligde günün kapanış karşılaşmasında bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelen Binatlı ile Hamitköy arasındaki mücadelede Hamitköy deplasmanda Binatlı’yı Toykan'ın golleri ile mağlup etti

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadyumu

HAKEMLER: Ali Özer, Yusuf Bakar, Mustafa Torun

BİNATLI: Yunus, Sertaç, Cenkay (DK 46 Erdem), Berkem (DK 84 Nevzat), Mehmet Neşe, Ali Özbahar, Hasan (DK 46 Alattin), Mehmet Ali (DK 63 Darbaz), Mehmet Bahattin (DK 46 Kone), Fikri, Zafer.

HAMİTKÖY: Tolga, Danıel, Ömer, Mehmet Çil (DK 80 Kemal Barbet), Rifat, Taner, İbrahim, Mert (dk 89 Altan Çocuk), Salih, Toykan (DK 90 Adem), İbrahim.

GOLLER: DK 26, 70 Toykan(Hamitköy).

Aksa süper ligde günün kapanış karşılaşmasında Hamitköy deplasmanda Binatlı’yı Toykan’ın golleri ile mağlup ederek haftayı 3 puanla kapamış oldu.

Maçın genelinde iyi oynayan taraf konuk Hamitköy olurken, ilk devreyi de 26. Dakikada gelen Toykan golü ile 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya Binatlı yaptığı değişikliklerle oyuna ortak olmak istese de 70. Dakikada Toykan’ın akıl dolu golü Binatlı’nın ümitlerini yitirmesine neden oldu ve Hamitköy deplasmanda 2-0 öne geçti. 

Karşılaşmada başka gol olmayınca Hamitköy deplasmanda 2-0'lık galibiyetle sezona çok iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.