FLAŞŞŞŞ...İşte o an..! Derbide verilmeyen gol..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de 21.haftanın en çok merak edilen karşılaşması olan Gaü Çetinkaya-Küçük Kaymaklı maçı 2-2’lik eşitlikle sona ererken, karşılaşmanın 31.dakikasında İbrahim Çıdamlı’nın attığı frikik golünün sayılmaması maçın skoruna tesir etti . O anı sadece ARENASPORKOLİK foto muhabiri Necmi USAL yakaladı...

 



Şampiyonluk mücadelesi veren ve 42 puanla liderlik koltuğunda bulunan Lefkoşa temsilcisi Gaü Çetinkaya’nın çıkışına komşusu Küçük Kaymaklı son verdi. Cihangir Stadı’nda oynanan ve 2-2’lik eşitlikle sona eren karşılaşmada maç sonunda istenmeyen olaylar da yaşanırken, en çok konuşulan konu ise Küçük Kaymaklı takımının verilmeyen bariz golü oldu.


Karşılaşmanın 31.dakikasında Zokou’nun düşürülmesi ile birlikte sağ yay üzerinde kazanılan Çift vuruşu İbrahim Çıdamlı kullandı. Top önce kaleci Ali Duvarcı’nın sol eline, ardından ise direğe temas etti ve daha sonra çizgiyi geçti. Bulundukları yerden dolayı hiçbir hakem de pozisyonu göremedi ve kaleci Ali Duvarcı’nın topu alması ile birlikte oyuna devam edildi. Bu önemli dakikadan sonra Küçük Kaymaklı futbolcuları ve taraftarları orta hakem Osman Özpaşa’ya büyük itirazlarda bulunsa da sonuca etki etmedi ve yeşil siyahlıların golü kaynamış oldu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.