Erdoğuş: “Başka Mormenekşe Yok”..!

FUTBOL

Mormenekşe Gençlerbirliği Spor Kulübü Alt yapı koordinatörü Halil Erdoğuş, amaçlarının tüm çocuklara spor yaptırmak olduğunu ifade etti.

Mormenekşe U12, U15 ve U17 takımları altyapı koordinatörü olarak Mormenekşe’de göreve getirildim. Mormenekşe başkanı ve yönetimine bana gösterdikleri ilgi ve güven dolayısı teşekkür ederim. Bugün itibari ile görevimizin başındayız. Mormenekşe altyapı koordinatörü olarak tüm çocuklarımızın en iyi şartlarda antrenman yapmaları için hep birlikte çalışacağız. Amacımız çocuklarımıza spor yaptırmak ve onları spor içerisinde tutabilmektir” dedi.

“Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmanın en iyi yollarından birisi de şüphesiz spordur” diyen Mormenekşe Alt yapı koordinatörü Halil Erdoğuş, “Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Tüm sporcularımızla, A takım başta olmak üzere tüm faaliyet gösteren takımlarımızla birlikte çok güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Hepimiz geleceğimiz olan çocuklarımız için maddi manevi elimizden geleni yapmaya hazır olmalıyız. Çünkü BAŞKA MORMENEKŞE YOK! Her şey gençler ve çocuklarımız için” ifadelerini kullandı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.