Efsane Koltuğa Dörtyol’da Kuruldu..! (1-5)

FUTBOL

Aksa 1.ligin ilk devresini Lider tamamlayan SFC Dörtyol, ikinci devrenin açılış maçında covid 19'dan dolayı bir çok eksikle çıktığı Çetinkaya karşısında 5-1 mağlup olarak 3.sıraya geriledi. Çetinkaya ise liderlik koltuğunu devraldı.

Stat: Dörtyol Adem Nural

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Yusuf Atlar, Serdar Gürpınar

SFC Dörtyol: Çağatay, İskender (46.Dk Berat) E.Aktaş, Selkan (75.Dk Ö.Kotbaş) Berkant, Ö.Güner (56.Dk Murat) E.Karaer (46.Dk Uğur) Rifat, Melih, Mustafa Ali, Ahmet Can (70.Dk Görkem)

Çetinkaya: Ozan, Ertan (68.Dk Halil) Tunç, Behiç, Mustafa Kemal, Burak, Arda Eren (90.Dk İsmail), Recep, Cemal (90.Dk Muammer) E.Nazik (75.Dk Erhan) Yusuf

Goller: 47.Dk Berkant (Dörtyol) 2-54.Dk Arda, 28.Dk Mustafa Kemal, 42.Dk Ertan, 77.Dk Yusuf (Çetinkaya)

Aksa Birinci Lig’de terfi hedefindeki iki takımın mücadelesinde deplasman ekibi Çetinkaya 5-1 gibi farklı bir skorla kazanarak, 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını aldı ve ikinci devrenin ilk haftasında liderliği yakaladı.

Sarı kırmızılı takımın gollerini Arda Eren(2), Ertan, Mustafa Kemal Atlar, Yusuf kaydetti. Çetinkaya’da Mustafa Kemal Atlar 57. Dakikada kırmızı kart gördü.

Ev sahibi takımın tek golü ise Berkant’tan geldi. Bu skorla Çetinkaya 33 puanla zirvede yer alırken, 32 puanda kalan SFC Dörtyol dördüncü sıraya geriledi.

SFC Dörtyol’da Covid Şoku

Aksa 1.Ligi takımlarından Dörtyol takımında Çetinkaya maçı öncesi corona şoku yaşanıyor. Takımın önemli isimlerinden Ayberk Payas ve devre arası transfer döneminde takıma katılan Eren Aktaş ve Yaşar Solel’in de covid-19 testleri pozitif çıktı. Elde edilen bilgiye göre 5 futbolcunun daha test sonuçları pozitif çıktı. Bu futbolcular Çetinkaya maçında forma giyemedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.