Düzkaya’da Değirmen Dönüyor..! (0-2)

FUTBOL

K-PET Birinci ligde Değirmenlik sahasında konuk ettiği Düzkaya’ya 2-0 mağlup olarak 18 puanda kaldı. Düzkaya aldığı 3 puan ile son 8 haftada 8.galibiyetine imza attı ve puanını 50’ye çıkararak zirve yürüyüşüne devam etti. Düzkaya lider ile puan farkını 3’e indirirken 3.sıradaki Ozanköy ile puan farkını 3’e çıkardı

Stat: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Emre Çevikdal, Engin Akkagün.

Değirmenlik: Onurhan, Gençali (58.Dk Engin) Fehim, Yusuf, Onur, Ahmet, Celal, Eser (78.Dk Mehmet ) Burak, Hasan (71.Dk Mustafa) Murat Düzkaya: Yunus, Berke, Okan, Mustafa, Nersin, Bilal (78.Dk Erol) Cenker, Reşat, Ferdi, Serkan (65.Dk Uğur ) Yağış (76.Dk Ahmet)

Goller: 35.Dk Yağış,55.Dk Ferdi (Düzkaya)

DK 8: Değirmenlik atağında Düzkaya ceza alanına yakın mesafede Hasan’ın vurduğu şut direğin üstünden farklı şekilde dışarı gitti.

DK 35:Düzkaya takımı taç atışı kulandı ceza alanı içinde topla buluşan Yağış yaptığı güzel vuruşla kaleci Onurhan’ı çaresiz bıraktı 0-1.

DK 45: Değirmenlik, ilk yarının son saniyelerinde golü bulmak adına yüklenirken Celal’ın pasında topu dışarı gönderen isim Burak olunca ilk yarı 0-1 sonuçlandı.

DK 55:Düzkaya takımından Ferdi Değirmenlik ceza alanına girmek isterken kendini yerde buldu.

Maçın hakemi serbest vuruşu verdi. Topun başına geçen Ferdi kullandığı serbest vuruşta kaleci Onurhan’ın yanından ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı 0-2.

Maçın kalan dakikalarında her iki takım adına çok net pozisyon olmadı ve Düzkaya, Ozanköy’ün berabere kaldığı haftada altın değerinde üç puan alarak süper lig yolunda bir adım daha attı.

Haber ve Fotoğraflar: ÇAĞRI PEKÜN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.