Dum Dum’a Ne Oluyor..!

FUTBOL

Lige fırtına gibi giren ve ilk 3 haftada aldığı farklı galibiyetlerle liderliğe kadar yükselen Yonpaş Dumlupınar son 5 haftadır galibiyet yüzü görmedi.

K-Pet 1.Lig’in Mağusa temsilcilerinden Yonpaş Dumlupınar’da işler iyi gitmiyor. Lige fırtına gibi giren ve ilk 3 haftada aldığı farklı galibiyetlerle ligin zirvesine kurulan Yonpaş Dumlupınar, daha sonra oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi.

İlk 3 haftada 14 gol atıp kalesinde sadece 2 gol gören Dum Dum, son 5 haftada ise rakip ağları sadece 5 havalandırabilmiş. Buna karşılık kendi kalesinde 10 gol görmüş. Yalova karşısında 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikasında kalesinde gördüğü golle beraberliğe razı olan Dum Dum en son geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Göçmenköy karşısında 0-0 eşitlikle götürdüğü karşılaşmayı son dakikalarda yediği gollerle 3-0 kaybetti.

8 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 4 mağlubiyet alıp 10 puan toplayan Dum Dum bu maçlarda kalesinde toplam 12 gol görürken bu gollerin 7 tanesini oyunun son 15 dakikasında gördü. Yonpaş Dumlupınar önümüzdeki hafta sonu lider Akova Vuda ile karşılaşacak.

Dum Dum’un ligde bugüne kadar oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

1.Hafta Maraş-Yonpaş Dumlupınar (0-3)

2.Hafta Yonpaş Dumlupınar-Değirmenlik (4-0)

3.Hafta Yonpaş Dumlupınar-Doğancı (7-2)

4.Hafta Karşıyaka-Yonpaş Dumlupınar (1-0)

5.Hafta Yonpaş Dumlupınar-Yalova (1-1)

6.Hafta Ozanköy-Yonpaş Dumlupınar (2-1)

7.Hafta Yonpaş Dumlupınar-Mesarya (2-3)

8.Hafta Göçmenköy-Yonpaş Dumlupınar (3-0)

Haber: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.