Dikmen 1.Lig Aşkına..! (6-3)

FUTBOL

BTM 1.lig beyaz grup son hafta karşılaşmasında sahasında şampiyon Değirmenlik’i konuk eden Dikmen, 6-3 galip gelerek play-off finali oynamaya hak kazandı.

Yer: Dikmen Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Tufan Çerçioğlu, Mehmet Ekşici, Tayyar Alpdağ

Dikmen: Ahmet, Mehmet, Recep, Kemal (DK 46 Batuhan), Okan, Oytun (DK 85 Tahacan), Murat, Sabri (DK 54 Osman), Sertan, Ardahan, Ahmet.

Değirmenlik: Adnan, Arda (DK 30 Yusuf), Cem, Mert, Mehmet, Eran, Burak, Recep (DK 60 Osman), Birkan, İbrahim, Eser (DK 65 Hasan).

Goller: DK 5 Okan, DK 35 Arda, 55 Sabri, DK 66 Oytun, DK 74 Batuhan, DK 80 Osman (Dikmen)DK 55,65 Cem, DK 75 Eran (Değirmenlik).

Değirmenlik ve Yeni Boğaziçi’nden sonra adını Birinci lige yazdırmak için İncirli ile play-off oynayacak olan bordo mavililere galibiyeti getiren golleri, Okan, Arda, Sabri, Oytun, Batuhan ve Osman kaydederken, konuk takımın gollerini Cem(2) ve Eran kaydetti.

Maçın başından sonuna oyun hakimiyetini elinde bulunduran Dikmen, maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda da rahat oyununu sürdüren ev sahibi takım karşılaşmayı 6-3 kazanarak adını play-off finaline yazdırmış oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.