Değirmenlik’te Başkan krizi sürüyor..!

FUTBOL

Süper Lig takımlarından Değirmenlik'te başkanlık seçimi gündemin ilk maddesi olarak görülüyor. Kulüp başkanı Emirali Öztüccar her fırsatta başkanlığa aday olmayacağını açıklarken Ahmet Tikici adaylığa soyundu. Öztüccar’a devam etmesi için büyük baskı yapılırken soru işaretleri devam ediyor

 




Değirmenlik kulüp başkanı Emirali Öztüccar genel kurul tarihini 22 Ağustos olarak belirlemiş durumda. 22 Ağustos'ta yapılacak olan Genel kurulda Öztüccar başkanlığa kesin olarak aday olmayacak.

Bu arada Öztüccar'ın yönetiminde Asbaşkan olarak görev yapan ve başkanlığa aday olduğunu açıklayan Murat Karakuş adaylıktan çekildi. Karakuş, başka bir kulübün yönetiminde yer alacağından adaylığını çektiğini açıkladı.

Değirmenlikte 22 Ağustos'ta yapılacak olan genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan tek isim Ahmet Tikici. 22 Ağustos'ta yapılacak genel kurulda seçilen başkan adayının ligin başlamasına kısa bir süre kala Teknik adam ve futbolcu transferi konusunda nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.