Davulcu; Mental Sıkıntılarımız Var..!

FUTBOL

Teknik Direktörlüğe Toygar Davulcu’nun getirilmesinden sonra gözler Cihangir karşılaşmasına çevrildi. Kaleci İrfan, Bayram, Billy’nin sakatlıkları var ve İrfan’in oynayıp oynamaycağı maç günü belli olacak.

Toygar Davulcu, Cihangir karşılaşmasını ve takımına oturtmak istediği oyun mentalitesi ve takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak “Takımın fizik gücünün yerinde ancak mental olarak bazı sıkıntılar var” dedi.

Davulcu, yetenekli ve potansiyelli bir oyuncu grubu bulunduğunu, oynamak istediği sistemi kısa sürede uygulayabileceğine inandığını vurguladı. Eski takımı Cihangir’le karşılaşacak olan Toygar hoca, karışık duygularda olduğunu, Cihangir camiasını çok sevdiğini ve her zaman kalbinde önemli bir yerde olacağının altını çizdi.

Takımına kompak ve önde basan bir hüviyet kazandırmak istediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, rakibe göre değil kendi oyun şablonlarını sürekli sahaya yansıtmaya çalışacaklarını belirtti.

4 aylık bir anlaşma ile takımın başına geçtiğini, sezon sonunda taraflar birbirinden memnun olması durumunda gelecek sezon adına anlaşmaya sıcak bakacağını ve Merit Alsancak Yeşilova’nın zirve mücadelesi yapabilecek kapasitede bir takım olduğunu belirterek sözlerine son verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.