''Çok Uzun Vadeli Olmasa da Planlama Yapıyoruz”..!

FUTBOL

KKTC Süper Lig ekiplerinden Girne Halk Evi Teknik Direktörü Derviş Kolcu futbolcularının bu dönemde psikolojik ve mental anlamda sıkıntıları olduğuna işaret ederek antrenmanların izin verilmesiyle birlikte heyecan yaşamaya başladıklarının altını çizdi.

Kolcu, “Uzun bir ara oldu, özellikle de benim için mental anlamda dinlenme şansı buldum” diyen kolcu kendisini enerjik hissettiğini vurguladı.

Kolcu “Dilerim enerjimizi Girne Halk Evi takımına ve futbolcularına aktarabiliriz. Mental anlamda futbolcularımızı hazırlamamız gerekiyor. Ülke şartları ortada. Çok uzun vadeli olmasa da planlama yapıyoruz” dedi.

Sezon öncesi planlamalarını yaptıklarını ve bugünden itibaren haftada üç olacak şekilde antrenmanlara başlamayı düşündüklerini kaydetti. “28 hazirana kadarki dönemi boş geçirmeyerek kuvvet kazanma ve yağ yakımına önem vereceğiz. Ayrıca takım içindeki birlik ve beraberliği de sağlamak istiyoruz” diyen Kolcu “Temmuz ayı sonunda kampımız olacaktır. Sonrasında ise ilk hazırlık maçımızı yapacağız. Ağustos ayında beş günlük bir kampımız daha olacaktır” dedi.

Ellerinde iyi kadro olduğuna dikkat çeken Derviş Kolcu, yabancı sayısına da bağlı olarak tüm takımların kapalı kutu durumunda olduğuna işaret etti. İlk etapta ilk altıyı hedeflediklerini vurgulayan Kolcu, ligin seyrinin ne olacağının belli olmadığına da vurgu yaptı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.