Civisil Zehra Çırakoğlu Sahası için Uyanın..!

FUTBOL

Uzun Yıllar Larnaka Gençler Birliği’nde futbol oynayan ve yöneticilik yapan Birol Şoför, dün kendi sosyal paylaşım hesabından Başbakan Tatar ve Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve ilçe başkanı Osman Kırşan’a seslenerek gençlere sahip çıkma çağrısında bulundu

Birol Şoför yaptığı paylaşımda, en son 4 yıl önce çağrıda bulunduğunu ve buna rağmen ha yapıldı yapılacak derken ihaleye çıkılan ve iptal edilen yine ilk günkü gibi önümüzde duran Civisil Zehra Çırakoğlu Stadı. İskele İlçe halkı artık uyanma vakti gelmedi mi? dedi.

Tüm ilçelerde mevcut olan (Hatta 2 veya 3 adet )sentetik Çim Saha yalnızca İskele İlçesinde mevcut değildir. Defalarca fotoğrafta görülen Civisil Stadı ölçülüp keşif yapılmasına rağmen bir türlü sonuca gidilememiştir. Sporun içinden gelen Başbakanımızın sesimize kulak verip bizlere de bir sentetik Çim Saha kazandıracağına yürekten inanmaktayım. Haydi Bakanımız Nazım Çavuşoğlu, İlçe Başkanımız Osman Kirşan İlçemizdeki gençlere sahip çıkın böyle sahalarda futbol oynamaya Son Verin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.