Cihangir Liderlik Fırsatını Tepti..! (2-2)

FUTBOL

Cihangir, ligin 8.haftasında konuk olduğu Baf Ülkü Yurdu ile 2-2 berabere kalarak liderlik şansını yitirdi.

Yer: Güzelyurt Zafer Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Yusuf Bakar, Emre Çevikdal

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, İ.Hatay, H.Sedatgil, Osita, Yusuf, Mustafa(55.Dk Onur) Berk(66.Dk Osman)Metin, Ömer(46.Dk Doğan)H.Paşa(66.Dk Hasan) M.Gardiyanoğlu

Cihangir: Hamit, Nurettin, Osman(90.Dk Burak)Musa(85.Dk Hüseyin)Hakan, Selçuk, Mıshalı, Tacettin(90.Dk Caner)Barkın, Taner, Berhan(73.Dk Berkem)

Goller: 86.Dk Osita, 90.Dk Osman(BÜY)32,51.Dk Mıshalı(Cihangir)

Aksa Süper ligde liderlik koltuğunu hedefleyen Cihangir maça iyi başladı. Rakibi üzerine giden Cihangir 32.dakikada geliştirdiği atakta sahneye golcü isim Mıshali çıktı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Devre de bu skorla tamamlandı. İkinci devreye de hızlı başlayan Cihangir oldu ve 51.dakikada günün etkili ismi Mıshalı bir kez daha sahne aldı ve attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Maçın son bölümlerinde skoru korumak isteyen Cihangir’in üstüne giden Baf Ülkü Yurdu, 86.dakikada Osita ile yakaladığı pozisyonu gole çevirince skor 2-1 oldu. Umutlarını artıran Baf Ülkü Yurdu 90.dakikada Cihangir ceza alanı içine yapılan ortaya Osman Yıldız güzel bir kafa vuruşu yaptı ve maçın skorunu belirleyen isim oldu 2-2.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.