Burgaç; Zor bir deplasmana gidiyoruz..!

FUTBOL

Lig’in 2. devresine 5-1’lik K.Kaymaklı galibiyetiyle başlayan Cihangir’de moraller ve keyifler yerinde. Cihangir’in yeni teknik adamı Hasan Burgaç takımın genel durumunu ve lig hedeflerini açıkladı.

Lig’in 2. devresine 5-1’lik K.Kaymaklı galibiyetiyle başlayan Cihangir’de moraller ve keyifler yerinde. Ali Öztürk 4 sarı kart cezalısı ve Salih Say’in ise bir sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncular dışında eksiği bulunmayan Cihangir’in yeni teknik adamı Hasan Burgaç takımın genel durumunu ve lig hedeflerini açıkladı.

İkinci devreye istediklerini gibi bir başlangıç yaptıklarını belirten Hasan hoca, alınan galibiyet ve oynanan güzel futboldan memnun olduğunu vurguladı. Bu hafta Merit Alsancak Yeşilova gibi çok zor bir deplasmana gideceklerini, rakiplerinin kadro kalitesinin üst düzeyde olduğunu ve çıkış arayan bir ekiple karşılaşacaklarının altını çizdi. Kendi oyuncularına güvendiğini ve bu zorlu deplasmandan istedikleri sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Takımın üst sıralarda tutunarak toplayabileceği kadar puan toplama hedefiyle, olaya bakış açılarının maç maç olduğunu sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.