Bozkurt; ‘’Eylül’e Kalırsak Dengeler Değişir’’

FUTBOL

Mağusa Türk Gücü kulüp başkanı Koral Bozkurt maçların Eylül’de başlaması durumunda yabancı oyuncu konusunda büyük handikaplar yaşanacağını kaydederek dengelerin çok değişeceğini kaydetti.

Bozkurt önceki akşam ArenaSporkolik internet televizyonunda katıldığı programda yaptığı açıklamada ligin Eylüle sarkması durumunda bazı yabancıların Avrupa’ya gideceğini kaydederek “Örneğin benim yabancılarım teklif aldı gitti Avrupa’ya. Doğan’ın yabancıları gitmedi. Ben yabancısız oynayacağım. Bizim şampiyonluk gidecek. Nasıl olacak?” diye sordu.

Bozkurt yaptığı açıklamada iki kondisyonerleri olduğunu ve birinin de DAÜ’den doktora yaptığını kaydederek, bir ay içinde bütün takımların hazırlanabileceğini ve bu süreçte futbolcuların sakatlığı söz konusu da olmadığı söylendi.

Bozkurt “düşme noktasındaki teknik direktörler sporcu sağlığını ön plana çıkarıyor. Burada karar vermemiz lazım. Kişisel menfaatlerimiz şeklinde mi devam edeceğiz, yoksa doğru bir bakış şeklinde mi devam edeceğiz” diyerek “Kişisel menfaatler şeklinde devam edeceksek bizim işimize gelir MTG olarak, bitirelim ligi şampiyon olalım olsun bitsin” dedi.

“Bazı arkadaşlar Avrupa’ya mı gideceğiz diye yorumlar yapıyor. O zaman biz bu işi ne için yapıyoruz” diyen Koral Bozkurt “sonuçta Avrupa’ya gitmeyeceksek hepimizin bir emeği var. Düşmeye oynayanın da şampiyonluğa oynayan takımların tüm futbolcuların da bir emeği var. Bu emek bir kapı olmasa bile bunun amacı ülke gençliğine sahip çıkmaktır. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak ülkeye kazandırmaktır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.