Berkel ‘’Radikal Kararlar Almamız Lazım’

FUTBOL

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Rifat Berkel katıldığı programda liglerle ilgili bazı önerileri olduğunu açıkladı. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Rifat Berkel, bu süreci atlatmak üzere olduğumuzu ancak bazı tedbirlerin alınması gerektiğini kaydetti.

Larnaka Gençlerbirliği Başkanı Rifat Berkel, futbolun başlaması durumunda alınacak tedbirlere dikkat çekerek “bugün soyunma odalarında sıcak sular akmıyor. Soyunma odası dediğimiz yer dört duvardan ibarettir. Futbol sadece sahada oynanmıyor. Bizim bu şartları yerine getirmemiz lazım” dedi.

Türkiye’de bazı takımların antrenmanlara başladığını ancak pozitif çıkan vakalar olduğunu kaydeden Berkel “antrenmanlara başladığımızda bizde de pozitif çıkarsa nasıl olacak? Herhangi bir takımda virüs pozitif çıkarsa yeniden ligler duracak mı? duracak” dedi ve bu konuda biraz daha beklemek gerektiğini kaydetti.

Rifat Berkel “Bu geçiş süresini iyi düşünmemiz lazım. Bu süreçte şampiyon olsak da yine aynı ülkede oynayacağımıza göre radikal kararlar almamız lazım” diyerek bunu tüm kulüp başkanlarının aynı fikirde buluşarak uygulaması gerektiğine de vurgu yaptı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.