Aydın'ın Doğan aşkı ağır bastı

FUTBOL

Futbolu bırakacağı yönünde bilgiler aldığımız Doğan Türk Birliği takım kaptanlarından Aydın Aygın, yeni sezonda da sarı lacivertli formayı giyecek.

Başarılı isim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbolu bırakmadığını açıkladı.

Aydın'ın paylaşımı şu şekilde;

"Geçtiğimiz sezon sonunda Başkanımız Bayar Piskobulu'ya ve teknik direktörümüz Caner Oshan'a mental anlamda yorulduğumu ve artık futbolu bırakma isteğimi belirtmiştim. 

Geldiğimiz noktada kulubün yeniden yapılanmaya girdiğini ve kulübün bu süreçte bana ihtiyacı olduğunu hem başkanımız Bayar Piskobulu hem de yeni teknik direktörümüz Turan Altay geçtiğimiz günlerde bana bildirdi. Ben de 7 yaşımda kulübün kapısından içeri girdiğim günden itibaren aralıksız 27 sene bu forma altında gururla ter döktüğüm takımıma yardımcı olmak amacı ile devam etme kararı aldım. 

Söz konusu DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ Spor Kulübünün menfaatleri olduğu sürece Ben Aydın Aygın olarak bu camia için elimden geleni yapmaya herzamanki gibi devam edeceğim. 15 yıl boyunca teknik direktörlüğümü yapan sevgili Caner Oshan hocama ayrıca teşekkür eder karireyerinin devamında başarılar dilerim. Herzaman aslolan Doğan'dır. Oyna Doğan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.