Arifoğlu; “Müzemizde Olmayan Bu Anlamlı Kupayı Kazanmak İstiyoruz”..!

FUTBOL

Pazar günü Ahmed Sami Topcan Kupası finalinde China Bazaar Gençlik Gücü ile karşılaşacak olan A2 Süper Lig Şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Kamil Arifoğlu zorlu maç öncesi spor servisine konuştu. Arifoğlu hedeflerinin tarihlerinde olmayan bu anlamlı kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Ahmed Sami Topcan Kupası için geri sayım başladı. A2 Süper Lig Şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile A2 1.Lig Şampiyonu China Bazaar Gençlik Gücü arasında oynanacak olan maç öncesi sarı yeşilli ekip MTG’nin Teknik Direktörü Kamil Arifoğlu spor servisine açıklamalar yaptı.

Çok iyi bir hafta geçirdiklerini, iyi hazırlandıklarını aktaran MTG A2 Teknik Direktörü Kamil Arifoğlu, “Finallerin favorisi olmaz. İyi çalıştık. Rakibimiz de 1.Lig’in şampiyonu. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz de MTG’yiz. Mağusa Türk Gücü’nde hedef her zaman başarıdır. Bunun için çalışacağız. Merhum Ahmed Sami Topcan kulübümüzün başkanlığını yapmış bir isim. Bu yüzden bu kupaya olduğundan daha çok önem veriyoruz. Bu kupayı hiç kazanamadık. İlki başarmak için mücadele vereceğiz. Gençlik Gücü’ne saygımız sonsuz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.