Abohor Başladı, GG Bitirdi..! (3-3)

FUTBOL

K-Pet Süper ligde play off oynayacak olan G.Gücü, ligde rahat konumda olan Cihangir karşısında farklı yenik duruma düşmesine rağmen 2.devre muhteşem bir geri dönüş yaparak maçtan 3-3 beraberlikle ayrılarak play off’a avantajlı girmeyi başardı.

YER: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu, Olgun Canik, Ahmet Özkurtuluş

GENÇLİK GÜCÜ: Seyit, Ahmet Can, Ali, Hakan, Yusuf, Mujeci, Hüseyin (DK 54 Agit), Sezgin (DK 46 Burak), Debola, Derviş, Özcan (DK79 Orhan).

CİHANGİR: Tuğcan, Erol, Nurettin, Salih, Musa, Çağlar, Burak, Seyhan (DK 72 Ergün), Fırat, Doğan (DK 57 Osei), Offor (DK 62 Hüseyin).

GOLLER: DK 63 Agit, DK 68 Ali, DK 83 Debola (Gençlik Gücü)DK 2,19 Offor, DK 44 Doğan(Cihangir).

K-Pet Süper Lig'de play-out oynaması kesinleşen Gençlik Gücü ile rahat konumda bulunan Cihangir, Lefkoşa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3 sona erdi.

Gençlik Gücü'nün gollerini 63. dakikada Agit, 68. dakikada Ali Akbulut ve 83. dakikada Debola atarken, Cihangir'in gollerini 2 ve 19. dakikalarda Offor ve 44. dakikada Doğan kaydetti.

2.DK: Gelişen konuk Cihangir atağında Offor ile başlayan atakta çalımlarla ceza alanına giren Offor yaptığı vuruş sonrası takımını öne geçirdi.0-1

8.DK: Gelişen Cihangir atağında savunma arkasına atılan topa hareketlenen Offor kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Seyit önledi.

19.DK: Cihangir kontra atağında Çağlar’ın pası ile ceza alanında topla buluşan Offor yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.0-2

44.DK: Sağ kanattan gelişen Cihangir atağında Erol’un ortasında Doğan farkı üçe çıkardı.0-3

63.DK: Gençlik Gücü takımının kullandığı serbest atışta kaleci Tuğcan’dan dönen topu Agit filelere gönderdi.1-3

68.DK: Gençlik Gücü takımının kullandığı köşe vuruşunda Ali yaptığı kafa vuruşu ile farkı bire indirdi.2-3

76.DK: Cihangir kontra atağında sağ kanattan aldığı topla ceza alanına giren Nurettin’in vuruşu üstten auta gitti.

83.DK: Mujeci’nin sol kanattan güzel ortasında topla buluşan Ahmet Can topu müsait pozisyondaki Debola’ya aktardı, Debola ise yaptığı vuruşla skora denge getirdi.3-3

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince maçı iki takım birer puanla tamamlamış oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.