7 Dakikalık Liderlik..!

FUTBOL

Cihangir karşısında John’un attığı golle 2-0’ı yakalayan Yenicami averajla yeniden liderliğe yükselirken Victory’nin 7 dakika sonra kaydettiği golle liderliği kaybetti.

K-Pet Süper Lig’in 11.hafta karşılaşmasında Cihangir karşısında 2-0’lık üstünlüğü koruyamayan ve sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılan Yenicami lider Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan gerisine düştü.

1 hafta önce Mağusa Türk Gücü’ne 3-0 mağlup olan ve hem yenilmezliğini hem de liderliği kaybeden Yenicami yeniden lider olma fırsatını tepti. Haftaya Mağusa Türk Gücü ile ayni puan, ayni gol averajı ancak atılan gol sayısı nedeniyle ikinci sırada giren Yenicami Cihangir karşısında elde edeceği iki farklı bir galibiyetle yeniden lider olacaktı. 69.dakikada John ile bu avantajı yakalayan Yenicami 76.dakikada Victory’nin golü karşısında sadece 7 dakika süren liderliğe veda etti. Salih Say’ın kaydettiği golle galibiyet şansını da yitiren Yenicami Cihangir karşısında aldığı 2-2’lik beraberlikle lider Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan gerisine düştü.

Haber: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.