10 Kulüp Toplanıyor..!

FUTBOL

Girne Halk Evi kulüp Başkanı Veli Esendağlı’nın girişimleri yarın 10 kulüp başkanı Girne’de bir araya geliyor. Esendağlı, Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı’nın kendilerini dikkate almamasından dolayı böyle toplantı gerçekleşeceği ve Cuma günü yapılacak Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde fikir alışı verişi yapma niyetinde olduklarını belirtti.

Bu gelişmeler üzerine kulüp başkanları yarın akşam Girne Halk Evi kulübünde toplanarak fikir alışverişinde bulunacaklar.

Kulüplerin yarın akşam yapacakları toplantıya 10 civarında kulübün katılacağını bildirdiği, buna ek olarak da Antrenörler Derneği, Hakemler Derneği ve Futbolcular Derneği temsilcilerinin de toplantıya davet edildiğini ve onların da görüşlerinin alınacağı belirtildi.

Girne Halk Evi Kulüp başkanı Veli Esendağlı, kulüpler Birliği’ne karşı bir oluşum içinde olmadıklarını belirterek “Sadece toplanmaya gideceğimiz yerde yani genel kurulda elimizde veri olsun, bilerek gidelim. Bunun sonunda belki de futbolun oynanmamasına karar vereceğiz. Ama herkes fikrini söylemiş olacak” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.