Nehir’den iki altın

DİĞER

Milli Badmintoncularımızdan Nehir Deniz Bulgaristan’da düzenlenen U15 International Haskova turnuvasında iki altın madalya kazandı.

8-10 Temmuz 2022 tarihleri arasında, Bulgaristan’ın Haskova şehrinde yapılan ‘’Bulgarian U15 İnternational Haskova-2022‘’ Badminton turnuvasında, Milli Sporcumuz Nehir Deniz çift bayanlar kategorisinde önce çeyrek finalde Yunan-Bulgar çiftini 2-0, yarı final ve final müsabakalarında ise Bulgar çiftleri 2-1 yenerek şampiyon oldu. 

Karışık çiftler kategorisinde ise yarı finalde Fransız çiftini 2-0, final müsabakasında da Bulgar çiftini 2-1 yenerek şampiyon olmayı başardı. 

Badminton Federasyonu başkanı Fırat Deniz yaptığı açıklamada “Ev sahibi Bulgaristanın yanı sıra Sırbistan, Yunanistan, Fransa Gürcistan ve Türkiye ile 6 Ülkeden 64 sporcunun mücadele ettiği turnuvada mağlubiyet almadan şampiyon olmayı başaran sporcumuz Nehir Deniz ile partneri Mehmet Can Töremiş’i ve Aysu Arslan'ı da ülkemiz adına kazandıkları başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.